IK BEN MARTIJN WIJN

Van jongs af aan is koken mijn grootste passie. Wat is er mooier dan om van je passie je beroep te kunnen maken.

Ik heb mijn opleiding gehad in de Franse keuken, maar mijn kookstijl is internationaal, zowel West Europees en Mediterraan zoals Spaans, Italiaans, Grieks en Marokkaans, als wel Mexicaans, Thai, Indonesisch en Japans. Ik heb in verschillende restaurants gewerkt en sinds 2008 besloten om mijn eigen cateringbedrijf te beginnen. Ik probeer zoveel mogelijk naar uw wensen te koken, en als u het zelf niet weet, kan ik u een passend menu voorstel doen. Hier zijn mijn kookstijlen.

Frans

West-Europees

Spaans

Italiaans

Grieks

Marokkaans

Mexicaans

Thais

Indonesisch

WAT WE AANBIEDEN

PRIVÈ DINER

BARBECUES

TAPAS

BUFFETS

PAELLA

BRUILOFT

GALERIJ

Hier is een deel van het voedsel dat we kunnen maken.

WAT ONZE KLANTEN ERVAN VINDEN

Heel erg bedankt voor het leveren van zo'n geweldige en hoogwaardige catering op onze trouwdag. Iedereen heeft genoten van het eten en het diner was geweldig. Het was een groot genoegen om alle cateringservice voor onze speciale dag te organiseren. Bedankt voor je vriendelijkheid en hulp van start tot finish, alles was perfect!

Fantastisch eten, uitstekend personeel en betrouwbaarheid van Martin maakten de gelegenheid veel minder stressvol dan we hadden verwacht. De meest professionele cateraars waar ik ooit bij betrokken ben geweest en ze hebben enorm veel aandacht besteed aan elk detail van de dag.

Ik kan Martin niet sterk genoeg aanbevelen. Zijn eten is uitzonderlijk en gekookt voor ons Britse team in de Casa Amor Love Island Villa. Zijn professionaliteit en service is ongeëvenaard. Als ik het op mijn manier zou doen, zou ik met hem terug naar het VK vliegen en een restaurant openen, de standaard is geweldig.

© 2024 Rent A Chef Mallorca

Designed & Hosted by Zolted Ltd

Scroll to Top