BRUILOFT

De mooiste dag van u leven!

Wij kunnen deze onvergetelijke dag voor u verzorgen. Ons streven is om een passende aanbieding voor u te maken binnen uw budget.

Wij kunnen onder andere het volgende voor u verzorgen:

DIENSTEN

Gangen menu / buffet / tapas / paella / barbecue / cocktail

Champagne / cava-ontvangst met hapjes

Drankjes gedurende de dag of alleen tijdens receptie en diner

Meubilair

Bruidstaart

WE KUNNEN U OOK HELPEN MET ANDERE DIENSTEN

We werken met verschillende weddingplanners, die u kunnen helpen bij het organiseren van uw bruiloft, en er op de dag zelf zijn, om u te helpen daar waar nodig.

Wilt u alles liever zelf regelen, dan kunnen wij u helpen met onze contacten op het eiland om de volgende diensten te leveren:

Trouw- en feestlocatie, Trouwauto, Vervoer bruiloftsgasten, Fotograaf en film, Kapper en visagist, Decoratie en verlichting, Bloemen, Muziek, Kinderopvang en kinderanimatie, Geschenken bruiloftsgasten.

We hebben geen kant-en-klaar huwelijkspakket, want elke bruiloft is uniek. Neem contact met ons op om een afspraak te maken om uw persoonlijke wensen te bespreken en de mogelijkheden te bekijken.

A wedding cake

BRUILOFT BEOORDELINGEN

Martijn was geweldig! Hij verzorgde onze bruiloft op Mallorca en het was misschien wel het beste buffet dat ik ooit heb gehad. Ik zou zeggen dat het grootste deel van onze ervaring met Rent-A-Chef hun professionaliteit was via e-mail, sms en telefonisch. Ik heb onze hele bruiloft vanuit het buitenland gepland, nooit op Mallorca gestapt en deze twee zorgden voor alles! Het was zo geweldig om je geen zorgen te maken over de cateraar en je vervolgens te verbazen over de Mallorcaanse smaken en gerechten. Nogmaals bedankt Martijn!

Ik wil graag enorm bedanken voor al het heerlijke eten dat je hebt klaargemaakt voor onze trouwdag. Alles was zo lekker, ik heb geen woorden om te beschrijven. Dank je!!! Beste aanbevelingen! Ik hoop je snel weer te zien.

Martjin verzorgde onze bruiloft begin augustus en ze waren zo georganiseerd, professioneel en behulpzaam in de aanloop naar de bruiloft, tijdens en na. Iedereen die op de bruiloft was, zei dat het eten geweldig en zo lekker was. Ze waren een geweldig team op de dag aan het praten met alle gasten terwijl het eten werd gemaakt. De middernachtsnack die voor ons was achtergelaten, was de meest ongelooflijke etenswaar die ik ooit heb gezien en ik kan je er niet genoeg voor bedanken, het heeft ons daarna 3 dagen gevoed! Sterk aanbevelen, topcateraars. Heel erg bedankt.

© 2024 Rent A Chef Mallorca

Designed & Hosted by Zolted Ltd

Scroll to Top